Bratarile Onix,  purtate atat de femei cat si de barbati

Bratarile Onix, purtate atat de femei cat si de barbati

In functie de personalitatea fiecaruia ,se pot purta bratari barbatesti simple ,precum si modele mai nonconformiste, sau combinatii extrem de inedite din pietre si piele, care impreuna iti ofera un aer modern.

Fiecare popor a avut propria sa traditie in ceea ce priveste bijuteriile,dar toate aveau ca mesaj principal scoaterea in evidenta a statutului social. Cu cat aveai un statut social mai inalt ,cu atat acest lucru era mai puternic scos in evidenta prin numarul bijuteriilor purtate, cat si prin valoarea pietrelor din care erau confectionate.


Astazi,nu doar ca bijuteriile si-au pastrat eleganta si probabil ca  nu se vor demoda niciodata,ci sunt purtate atat de femei cat si de barbati. Daca pana nu demult, barbatii puneau accent mai mult  pe ceasuri, astazi acestia sunt interesati  de bratarile hand made si nu numai.Bratarile barbatesti sunt un accesoriu extrem de apreciat, in special bratarile onix, foarte expresive si  masculine. Ele, la fel ca in trecut, iti confera un aer elegant, o stare de bine  si au in acelasi timp si o puternica influenta energetica.


In functie de personalitatea fiecaruia ,se pot purta bratari barbatesti simple ,precum si modele mai nonconformiste, sau combinatii extrem de inedite din  pietre si piele, care impreuna iti ofera un aer modern. Astazi atat bratarile pentru femei cat si bratarile pentru barbati sunt un accesoriu care nu trebuie sa-ti lipseasca .


Barbatii care evita sa poarte bratari se lovesc de acest lucru, deoarece nu stiu cu ce sa le asorteze ,daca se potrivesc sau nu cu tinuta , ajungand de cele mai multe ori sa renunte la ele.  Sfatul nostru este sa optati pentru o bratara hand made,o bratara onix barbateasca bine lucrata,potrivita oricarei tinute,care sa se potriveasca stilului vestimentar precum si personalitatii.


Noi va recomandam bratara pentru barbati din onix Bratara unisex Silver Lion – Gray Jasper, la pretul promotional de 65 Lei. Bratara poate fi cumpara de pe onixbox.ro
Leave Your Comment