Taxa de livrare: 20 RON in Romania – prin Fan Courier

Timp estimativ de livrare:

1-3 zile de la data plasarii comenzii

Despre Noi

Despre companie.

Onixbox este o companie romaneasca înființată in anul 2017 din pasiunea pentru tot ceea ce înseamnă bijuterii lucrate manual de o calitate ireprosabila. Fiind pasionat de bijuterii realizate din pietre semipretioase, piele si metal si motivat de lipsa unor produse de calitate de pe piata romaneasca, fondatorul companiei a inceput crearea unei linii de accesoriii unisex potrivite pentru orice ocazie si tinuta si care se adreseaza persoanelor care doresc sa poarte accesorii originale lucrate manual.

Realizarea bijuteriilor

Toate produsele Onixbox sunt confectionate manual in atelierul propriu din Romania. Acordam o atentie deosebita la detalii astfel incat produsele comercializate sunt pe masura pretentiilor clientilor nostri.

Controlul calitatii

Din respect pentru clientii nostri si deoarece calitatea este pe primul loc, monitorizam cu atentie deosebita intreg procesul, incepand de la aprovizionarea materialelor, productia bijuteriilor si pana la livrarea acestora catre dumneavoastra.
- Produsele sunt realizate utilizand materii prime care provin de la furnizori de incredere din Romania, Europa, Asia si SUA.
- Prima etapa a verificarii calitatatii are loc Inainte ca materiile prime sa intre in atelierul de productie. Materiile prime sunt atent verificate sa nu prezinte zgarieturi, crapaturi sau alte defecte.
- Etapa a doua de verificare a calitatii are loc in atelierul de productie, unde orice defect este sesizat in timpul confectionarii bijuteriilor.
- A treia etapa de verificare a calitatii este inspectia produsului finit care are loc inainte de livrarea catre client. Se verifica starea bijuteriilor si a ambalajului in care urmeaza a fi livrat.
Toate aceste verificari fac ca produsele noastre sa fie livrate intr-o stare foarte buna si sa satisfaca pretentiile clientilor nostri.
Bijuterii potrivite pentru oricine si orice ocazie
Bijuteriile Onixbox nu pot fi catalogate dupa gen, varsta sau alte criterii. Sunt creatii simple, dar in acelasi timp sofisticate care se potrivesc perfect pentru oricine, in orice circumstanta.
Bijuteriile Onixbox pot fi purtate atât la ținute sport cât și la ținute smart-casual, marea majoritate a accesoriilor fiind unisex.